Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto de rúcula
- 80 g queijo parmesão
- 35 g azeite
- 1 dente de alho
- 25 g caju
- 50 g rúcula
- 10 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
Polenta
- 150 g sêmola de milho
- 500 g água
- 250 g casca de cebola, cenoura, alho-francês e outras a gosto
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, cebolinho, manjericão, etc.)
- 300 g leite
- 70 g queijo-creme
- 1 queijo burrata
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1548.3 kJ / 370.1 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Leite de Amêndoas
Žádné hodnocení
Pão chalá vegan
2 Std. 30 Min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Arroz vermelho com amêndoas
1 Std.
Curau de milho verde
30 Min
Polenta
40 Min
Empadão do mar
1 Std. 35 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min
Falafel com molho de tomate e coco
9 Std.
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1 Std. 15 Min