Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 120 - 150 g ui, in kwarten gesneden
- 1 tl paprika poeder
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 150 g rijpe tomaten, in stukken gesneden
- 1 snuifje saffraan draadjes
- ½ tl geel kleurstofpoeder
- 800 g water
- 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
- 350 g fideuà korte holle pasta
- 50 g diepvriesdoperwten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Lamscurry
1 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Courgetteomelet
40 Min
Vegetarische chili
1h 5min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Vastensoep
30 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min