Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta

Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portie

Suroviny

  • ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle
    400 g
  • ui gehalveerd
    1
  • knoflookteentjes
    2
  • olijfolie
    15 g
  • pancetta in reepjes gesneden.
    200 g
    200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesneden
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    100 g
  • pecorino peper, geraspte
    50 g
    50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes
    6
  • pecorino
  • peper, gemalen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 695 mg
Protein 28.4 g
Kalorie 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Tuk 47.9 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 18.8 g
Sacharidy 98.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...