Zařízení & příslušenství
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portie
Suroviny
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
695 mg
Protein
28.4 g
Kalorie
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Tuk
47.9 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
18.8 g
Sacharidy
98.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ready, Set, Cook!
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Žádné hodnocení
Zalm met rijst en champignons
30min.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Žádné hodnocení
Pasta met crème van pistache
30min.
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min.
Zalm en koolsla broodbeleg
15min.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Salmorejo
Žádné hodnocení
Eiersalade met curry
1hod. 30min.
Portugees crème brûlée
25min.
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1hod. 20min.