Kompatibilní verze
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace avocat-basilic (la veille)
- 400 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 branche de basilic frais, équeutée
- le jus d'un citron vert
- 2 avocats (300 g env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le carpaccio (le jour même)
- 6 tomates, détaillées en tranches fines
- 2 boules de mozzarella (250 g env.), coupées en tranches
- 100 g de roquette
- 6 c. à café d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de melon
10min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Bavarois d'asperge
15min
Cheesecake tomate-chèvre
4 godz. 30 min