Kompatibilní verze
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace avocat-basilic (la veille)
- 400 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 branche de basilic frais, équeutée
- le jus d'un citron vert
- 2 avocats (300 g env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le carpaccio (le jour même)
- 6 tomates, détaillées en tranches fines
- 2 boules de mozzarella (250 g env.), coupées en tranches
- 100 g de roquette
- 6 c. à café d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Gin Fizz
5min
Sauce béarnaise
20min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Verrines estivales
12h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Sorbet tomate-basilic
12h
Verrines à l'italienne
3h 25min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15min
Tartare de bœuf
10 min