Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Saint-Jacques en nage épicée
25min
Soupe chinoise au bœuf
1 godz. 15 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45 min
Poulet gingembre-citron
1h 5 min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Moules marinières au gingembre
25min
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Polpettes siciliennes
1 godz.