Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Houmous
10h 40 min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Macaronade
2 godz. 30 min
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Sauce barbecue
20min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Acras de poulet
50min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Fish and chips, sauce tartare
1 Std. 20 Min