Zařízení & příslušenství
Peas and jamon
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
846.8 mg
Protein
13.7 g
Kalorie
1070 kJ /
254.7 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
7.6 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
8.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ukrainian dressed herrings
1hod.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Warm cabbage dish
15min.
Sauerkraut soup
50min.
Lemon grass beef salad
30min.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1hod. 20min.
Coulibiac salmon pie
2hod. 40min.
Chorizo and squid stew (TM5)
5hod. 30min.
Potato and porcini mushroom soup
30min.
Cherry and almond clafoutis pudding
3hod.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1hod. 15min.
Ukrainian borscht
35min.