Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

3.2 15 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Les pappardelle
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
  • 20 g de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de roquette
  • 10 g de cerneaux de noix
  • 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 1 gousse d'ail (volitelně)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de ricotta

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.1 g
Kalorie 2653 kJ / 634 kcal
Tuk 36.1 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 59.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...