
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 21.1 g
- Tuk
- 36.1 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux cèpes
30min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1hod. 5min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Pesto-tomates confites
15min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Trofie au pesto
40min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Pesto au basilic XXL
15min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min