Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g d'eau
- 150 g de quinoa
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (15 g env.)
- 50 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile d'olive, pour la poêle
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette de riz aux petits légumes à l'indienne
2h 30 min
Nouilles soba aux légumes et tofu
30 min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Friand aux légumes sans gluten
45 min
Gnocchi aux épinards
1h 5 min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20 min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15 min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 min
Biscuits granola sans gluten
1h 25 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Gaufre de légumes
35 min