Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
La garniture
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de salami piquant italien, type 'Nduja (voir "Information(s)")
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 250 g de tomates datte
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3895 kJ / 931 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Pizza au fromage et aux lardons
1 godz. 30 min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Pizza au saumon
1 godz. 15 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Pizza au thon
1 godz. 40 min
Pizza romaine
1 godz. 40 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 godz.
Pizza XXL
3 Std.