Zařízení & příslušenství
Eendenlever
Příprava 30min.
Celkový 33hod.
6 porties
Suroviny
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Protein
19.32 g
Sacharidy
1.28 g
Tuk
5.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Choronsaus
20min.
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Hollandaisesaus
15min.
Nougat-koekjes
Žádné hodnocení
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5hod. 15min.
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min.
Hollandaisesaus
15min.
Béarnaisesaus
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20min.