Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g verse basilicum, blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)
- 30 g pijnboompitten
- 30 g gepelde walnoten
- 30 g hennepzaad, (zie tips)
- 2 knoflookteentjes
- 1 avocado, alleen het vlees
- ½ tl zeezout
- 2 el citroensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 836 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Vegan boter
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20 Min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení