Zařízení & příslušenství
Gevulde kalkoenborst
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porties
Suroviny
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (volitelně) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
46.77 g
Kalorie
2395 kJ /
576 kcal
Tuk
34.26 g
Sacharidy
20.08 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Choronsaus
20min.
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Žádné hodnocení
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1hod. 30min.
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2hod. 40min.
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Vloeibare custard
Žádné hodnocení
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Aardbeien curryketchup
Žádné hodnocení
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Krokante olijven
1hod. 30min.
Rundergoulash met deegballetjes
1hod. 30min.