
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (volitelně)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protein
- 46.77 g
- Sacharidy
- 20.08 g
- Tuk
- 34.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep met room
35min
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Žádné hodnocení
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Hainanese kiprijst
1hod. 20min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1hod.
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Pâté in korst
10hod.
Stoofpot van linzen
2hod. 35min
Soefganiots
2hod.