Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm de jengibre, pelado
- 10 - 15 cebollas cambray, peladas
- 600 g de vinagre de vino blanco
- 2 - 3 zanahorias (approx. 250 g), cortadas en juliana
- 8 - 12 chiles serranos, sin rabo ni semillas, cortados a la mitad a lo largo
- 6 dientes de ajo, cortados en rebanadas delgadas
- 1 - 2 cdas de semilla de mostaza negra
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de azúcar
- 2 pizcas de cúrcuma, en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 270 kJ / 64 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
30min
Leche de coco
10 min
Claras batidas
5 min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Mermelada de jitomate y chile
1h 15 min
Mantequilla clarificada
3h
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Explosión de vainilla TM6
1h 30min
Tortillas de coliflor
1h
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Sangrita
5 min
Crema Ácida vegana
10 min