Zařízení & příslušenství
Glazed carrots with honey
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 portions
Suroviny
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
154.3 mg
Protein
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72hod. 30min.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3hod. 15min.
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Sautéing 7 oz Carrots
15min.
Sautéed prawns
15min.
Caramelised onions (400-500 g)
25min.
Sautéed mushrooms (400 g)
20min.
Bavarian Cheese Dip
5min.
Hearty seafood chowder
1hod.
Boiled Egg Mode
20min.
Brandy custard (TM6)
15min.
Rum and raisin ice cream
24hod. 10min.