Zařízení & příslušenství
Glazed carrots with honey
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 portions
Suroviny
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
154.3 mg
Protein
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Žádné hodnocení
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min.
Coarsely Chopped Chocolate
5min.
Béarnaise sauce
20min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sautéed leeks (200 g)
15min.
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min.
Scallops with pea purée
25min.