Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 154.3 mg
Alternativní recepty
Sautéed leeks (200 g)
15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Silky sweet potato mash
25min
Steamed greens with lemon feta
20min
Poached eggs with blade cover
30min
Scallops with pea purée
25min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min