![Glazed carrots with honey Glazed carrots with honey](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E86BC45-2F1C-461F-9E41-4C8840E874E3/Derivates/eec56989-6423-4575-b152-0a5b1ee375f6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 154.3 mg
Alternativní recepty
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Brandy custard (TM6)
15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Mushroom sauce
20 Min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min