Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di melanzane violette rotonde a listarelle
- 20 g di sale grosso
- 1500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 30 g di olive verdi denocciolate in salamoia
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9941 kJ / 2376 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 256 g
- Vláknina
- 14 g
Alternativní recepty
Peperoni in agrodolce sottaceto
721hod. 40min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Pomodorini al naturale
1h
Conserva di melanzane
1h 30min
Composta di pomodori e capperi
1h
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine piccanti
55 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Conserva di pomodoro classica
7hod. 20min