Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Granita di gelsi
15 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Cannolo scomposto
3h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1u. 5min
Panelle
1 Std. 25 Min
Linguine al nero di seppia
45 min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake alle arachidi salate
3 godz. 30 min