
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 291 kcal / 1217 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gelo di anguria
3hod. 30min
Granita al pistacchio
6hod. 30min
Parfait di fragole
3hod. 15min
Granita di gelsi
15min
Granita di mandorle e caffè con panna
6hod. 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Cheesecake al cannolo siciliano
8hod. 55min
Cannolo scomposto
3hod.
Iris siciliani
4hod. 10min
Panelle
1hod. 25min
Tonno in agrodolce
1hod.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1hod. 5min