Cannolo siciliano scomposto

Cannolo siciliano scomposto

4.9 41 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
10 porzioni

Suroviny

  • 200 g di zucchero
  • 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
  • cialde per cannoli a scaglie, q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.5 g
Kalorie 1217 kJ / 291 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 25.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...