Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1u.
Flan di funghi porcini
1u.
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1u.
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Daiquiri alla fragola
10 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Cannolo scomposto
3h
Pesto di pistacchi
10 Min