Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 22 pomodorini a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 259.3 mg
Alternativní recepty
Ciabattine
3h 30min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia allo yogurt
3h
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pane bianco
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.
Focaccia caprese
3h 30min