Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 300 g Zwiebel, geviertelt
- 150 g rote Peperoni, in Stücken
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 g Thunfisch, in Öl oder Wasser, abgetropft
- 2 hartgekochte Eier, zerkleinert
Teig
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 50 g Weisswein
- 90 g Butter
- 1 Ei
- 25 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- Weizenmehl, zum Bestäuben
- 1 Eigelb, zum Bepinseln
- Wasser, zum Bepinseln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Spinatwähe
55 min
Curry-Poulet-Pizza
1 godz. 10 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Stroganoff
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Crevettencurry
35 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Schoggichüechli
45 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min