Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 300 g Zwiebel, geviertelt
- 150 g rote Peperoni, in Stücken
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 g Thunfisch, in Öl oder Wasser, abgetropft
- 2 hartgekochte Eier, zerkleinert
Teig
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 50 g Weisswein
- 90 g Butter
- 1 Ei
- 25 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- Weizenmehl, zum Bestäuben
- 1 Eigelb, zum Bepinseln
- Wasser, zum Bepinseln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettencurry
35 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min
Coq au vin
2hod.
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 godz. 15 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Trutenburger Berliner Art
1 Std. 25 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min