Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Nasi goreng
50 Min
Älplermagronen
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Risotto milanese
30 Min
Pastasalat mit Gemüse
1 Std.
Klassische Lasagne
2h 5 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Polenta mit Pilzragout
45 Min