
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Älplermagronen
30 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 Min