Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Nasi goreng
50 menit
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 menit
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35 min
Spaghettini mit Peperoni
50 menit
Pad Thai mit Poulet
20 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min