![Pappardelle mit Rucola und Ricotta Pappardelle mit Rucola und Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/c2520d62-5fe2-4067-91f7-d92f87795a77.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älplermagronen
30min
Nasi goreng
50min
Spinatwähe
55 Min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 menit
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Pad Thai mit Poulet
20min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Polenta mit Pilzragout
45min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Crevettencurry
35min