Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Pouletbrustfilets, ohne Haut (ca. 2 Stück)
- 10 g Sojasauce, hell
- ¼ TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 3 Eier
- 1560 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 300 g Reis, gewaschen
-
1
geh. TL Hühnerbouillon Paste
nebo 1 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 2 Pandanusblätter (siehe Tipp)
- 50 g Zwiebeln, in Würfeln
- 70 g Kartoffeln, in Würfeln
- 70 g Tomaten, in Würfeln
- 120 g Rüebli, in Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1h 55min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Marmorkuchen aus dem Varoma
1h 10 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h