Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blätterteig
- 150 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, gefroren, in Stücken
- 75 g Wasser, kalt
Vanillecreme mit Safran
- 2 Blätter Gelatine (und eine Schüssel mit kaltem Wasser)
- 250 g Milch
- 2 Eigelb
- 30 g Maisstärke
- 75 g Vanillezucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 250 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Apfelkompott
- 850 g Äpfel, geschält, gewürfelt
- 50 g Butter
- 2 g Agar-Agar (1 Beutel)
- 30 g Vollrohrzucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 50 g Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2734 kJ / 654 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 44.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Erdbeerchutney
Žádné hodnocení
Fladenbrot mit Weintrauben
2 Std.
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Schoggi-Croustillant im Whoopi Pie-Look
1 Std.
Gewürznüsse
45 Min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Mandel-Guetzli
40 Min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min