Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1ωρ. 10 λεπτ.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 Std.
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Cheesecake al caffè
5j 30 menit
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2h 50min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di mele
1 godz. 5 min