Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Crostata di mele
1h 5 min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1u. 50min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Crostata alla nocciola
2h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crostata mele e cannella
1h 20 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min