
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 490 kcal / 2050 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel alle fragole (senza glutine)
2h
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Torta rovesciata ai fichi
1h 15min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Crostata al limone
1h 15min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2h 50min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Crostata di mele
1h 5min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min