Crostata di mandorle e ricotta

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 44 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 80 g zucchero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 130 g di burro a pezzi
Ripieno
  • 80 g di mandorle pelate
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 80 g zucchero
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 2 uova

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 13 g
Kalorie 2050 kJ / 490 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...