Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Crostata di mele
1h 5min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Crostata alle ciliegie
2h
Torta di ricotta
50min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata mele e cannella
1h 20min