Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Zuppa inglese al forno
3 godz. 25 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Torta alle albicocche con crumble
1 godz. 50 min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 Min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min