
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 237 kcal / 992 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane tipo ciabatta
26hod.
Pane alla birra
4hod. 55min
Pane al semolino
4hod.
Pane barese
6hod. 15min
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Rosette
5hod. 20min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min
Pane bianco
3hod.