Zařízení & příslušenství
Polka (pane francese)
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
8 porzioni
Suroviny
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
7.6 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
50.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Il giro del mondo
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Pane alla birra
4hod. 55min.
Pane di patate
3hod.
Ciriola romana
10hod. 50min.
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Ciabattine
3hod. 30min.
Pagnotte turche
2hod. 20min.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Il pane di Altamura
4hod.