Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al semolino
4h
Pane barese
6h 15min