
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krusta
- 80 gramů strouhaného kokosu
- 60 gramů slunečnicových semínek
- 25 gramů kakaového prášku, neslazeného
- 70 gramů javorového sirupu
- ½ čajové lžičky soli
- 70 gramů měkkého másla
Náplň
- 6 plátků želatiny
- 200 gramů silné vařené kávy (4 šálky espresa)
- 500 gramů tvarohu v alobalu
-
100
gramů medu
nebo 100 gramů javorového sirupu - 200 gramů smetany, 35 % tuku
- 1 špetka soli
Poleva
- 10 gramů kakaového prášku, neslazeného
- 50 gramů másla
-
100
gramů agávového sirupu
nebo 100 gramů javorového sirupu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kcal / 1713 kJ
- Protein
- 16.3 g
- Tuk
- 29.43 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Vláknina
- 3.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Nessuna valutazione
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Nessuna valutazione
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Nessuna valutazione
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Nessuna valutazione
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45min
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1h 40min
Italský ořechový dort
1h
Fazole po bretaňsku
35min