Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pecorina, na kousky (3 cm)
- 550 gramů vody
- 500 gramů mrkve, oloupané a nakrájené na kolečka (0,5 cm)
- 600 gramů cukety, na kostičky (0.5-1 cm)
- 1 vejce
- 2 ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- 250 - 300 gramů hladké mouky
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 40 gramů sýr pecorino, hoblinek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1586 kJ / 379 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninové kari s rýží
1h
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Jablečné knedlíky
30min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 Min
Krůtí rolky s rýží
40min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25 min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1h 20min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min