Zařízení & příslušenství
Okurková polévka s krevetovým špízem
Příprava 25min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
24 velkých čerstvých krevet syrových, loupaných, vyčištěných
-
80 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
500 gramů salátových okurek nejlépe neoloupaných, na kousky
-
1 citrón na plátky, každý plátek na čtvrtiny
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
200 gramů mléka
-
40 gramů hladké mouky
-
2 polévkové lžíce čerstvého kopru (volitelně) nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1hod. 10min.
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3hod.
Žebírka s kávovou omáčkou
40min.
Švestkový clafoutis
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min.
Avokádová polévka s krevetami
20min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min.
Kapr na modro
55min.
Lišková polévka
1hod. 40min.