Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabijačková černá polévka
35 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Vejce se žampiónovou náplní
40 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Houbový Stroganoff
30 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min