
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- pepř černý, mletý
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
- 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Bavorský bramborový salát
15min
Kapr vařený v páře
55min
Zelný salát s bylinkami
10min
Zabijačková černá polévka
35min
Moravské zelí
25min
Chlebová polévka
25min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min
Hráškovo-mrkvová polévka
1hod.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
40min