Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45min
Veganské sádlo
3h 15min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min
Řepánky
1 Std. 45 Min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Rizoto trikolora
1h 25min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Pas d’évaluation