Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů růžiček brokolice
- 180 gramů jablek
- 100 gramů salátové okurky
- 120 gramů červené papriky
- 3 červené ředkvičky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- ½ polévkové lžíce třtinového cukru (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 281 kJ / 67 kcal
- Protein
- 1.83 g
- Sacharidy
- 6.98 g
- Tuk
- 3.92 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Imunitní vzpruha
5 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Petrželový nápoj
5 Min
Pomazánka z červené řepy
5 Min
Salát z červené řepy
10min
Podzimní dýňový salát
10min
Brokolicová pomazánka
15min
Petrželový nápoj
5 Min
Salátový refresh
5 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Salát 5 sekund
5 Min
Dip s datlemi a kari
5 Min