Zařízení & příslušenství
Piškotový korpus
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
8 plátků
Suroviny
-
máslo for greasing
-
4 vejce, střední (53-63 gramů) viz. tipy
-
120 gramů cukru dle chuti
-
½ čajové lžičky vanilkového extraktu1 čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
-
120 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4.9 g
Kalorie
704.8 kJ /
168.4 kcal
Tuk
4.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Piškotový korpus (bez lepku)
1hod. 30min.
Piškotový dort s krémem mascarpone
1hod. 40min.
Šlehačka
10min.
Máslový krém
5min.
Sníh z bílků
5min.
Máslovo-pudingový krém
20min.
Kakaový dort se šlehačkovým krémem a banány
3hod. 20min.
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3hod.
Větrníky
1hod.
Trojitý čokoládový dort
2hod. 30min.
Perníčky
1hod. 45min.
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1hod. 30min.