Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo, lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale, dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Schiacciata con l'uva
2小时
Schiacciata fiorentina
50 min
Crostini con crema di milza
1h
Castagnaccio
1h
Lampredotto
1h 20min
Schiacciata con l'uva
2小时
Pan co' Santi
7h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min