Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo, lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale, dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnudi toscani
40min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Schiacciata fiorentina
50min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con crema di milza
1h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7h
Pappa al pomodoro
35min
Castagnaccio
1h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min