
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 184 kcal / 770 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Schiacciata con l'uva
2hod.
Lampredotto
1hod. 20min
Crostini con crema di milza
1hod.
Gnudi toscani
40min
Peposo toscano
1hod. 30min
Bozza pratese
2hod. 45min
Castagnaccio
1hod.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min