Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 150 g di speck a cubetti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca a pezzi
- brodo di carne q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con burrata e carciofi
50 Min
Canederli al formaggio
1h
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h