
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 150 g di speck a cubetti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca a pezzi
- brodo di carne q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Passatelli
45min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1hod. 30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Malfatti bergamaschi
40min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Gnocchi di polenta
25min
Canederli al formaggio
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.