Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Gnudi toscani
40 Min
Paté di fegatini
30 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Schiacciata fiorentina
50min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7h
Pappa al pomodoro
35min
Castagnaccio
1 Std.
Pici all'aglione
1h 25 min