Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Paté di fegatini
30 Min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1h 30min
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata fiorentina
50 min
Crostini con crema di milza
1h
Castagnaccio
1h
Lampredotto
1 godz. 20 min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7 Std.
Pici all'aglione
1h 25min