Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 50.22 g
- Sacharidy
- 3.06 g
- Tuk
- 18.67 g
- Vláknina
- 1.15 g
Alternativní recepty
Garlic and White Bean Stew
50 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Cod with citrus butter
50 min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min