Kompatibilní verze
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1143 mg
Alternativní recepty
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1sa 30 dk
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1hod. 40min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min