Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

4.8 26 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnut halves
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • ricotta cheese
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 504 kcal / 2103 kJ
Protein 57 g
Tuk 29 g
Sacharidy 2 g
Nasycený tuk 11 g
Sodík 1143 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...