Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 926.1 mg
Alternativní recepty
Beef spezzatino
1h 45min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Stuffed tomatoes
50min
Cabbage rolls
1h 50min
Hungarian goulash
1h 30min