Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 926.1 mg
Alternativní recepty
Goulash soup
2h 35min
Warm cabbage dish
15min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Umali
1h 25 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Borscht
50 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min