Rabbit stew

Rabbit stew

3.6 8 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onion
    60 g
  • fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)
    800 g
  • water
    50 g
  • dry white wine
    40 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1760.3 kJ
Protein 59.1 g
Tuk 16.7 g
Sacharidy 4.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sodík 926.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...