Rabbit stew
TM6 TM5 TM31

Rabbit stew

3.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 60 g brown onion
  • 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
  • 50 g water
  • 40 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1760.3 kJ / 419 kcal
Protein
59.1 g
Sacharidy
4.4 g
Tuk
16.7 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
926.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty