Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 926.1 mg
Alternativní recepty
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken à la king
40 dk
Steak and kidney pudding
3h 45min
Lentil hotpot
12h 45min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Sicilian prawn salad
40 dk
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Cucumber soup
25 Min
Fish soup
40 dk
Borscht with Polish dumplings
1h 30min