
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 419 kcal / 1760.3 kJ
- Protein
- 59.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 926.1 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Orange coloured eggs
Žádné hodnocení
Hungarian goulash
1hod. 30min
Beef "Burgundy"
40min
Rabbit stew (Gibelotte)
1hod. 35min
Lemon Avocado Sauce
35min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Cream of Asparagus Soup
15min
Veal pizzaiola
40min
Dill Cheese Dip
5min
Asparagus and pea omelette
20min
Pork fillet with mustard
35min