Zařízení & příslušenství
Rabbit stew
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
926.1 mg
Protein
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
500 calorie meals
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken with creamy vegetable sauce
35min.
Seafood panzanella
1hod.
Mushroom quinotto
30min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1hod. 30min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Red mullet couscous with peppers
Žádné hodnocení
Chicken in peach sauce
40min.
Eggplant with burghul
55min.
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1hod.
Pork fillet with mustard
35min.