Zařízení & příslušenství
Rabbit stew
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
926.1 mg
Protein
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
500 calorie meals
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1hod. 10min.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min.
Fish and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Basic bread dough
5min.
Peas and jamon
40min.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min.
Fish soup
40min.
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.
Turkey burgers
1hod. 25min.
Pasta with tuna
30min.
Risotto with zucchini and prawns
1hod. 15min.