Rabbit stew

Rabbit stew

3.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onion
    60 g
  • fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)
    800 g
  • water
    50 g
  • dry white wine
    40 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 926.1 mg
Protein 59.1 g
Kalorie 1760.3 kJ / 419 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...