Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g dried brown lentils
- 100 g long grain white rice
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp tomato paste (optional)
- 15 g vinegar
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1603.9 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 331.8 mg
Alternativní recepty
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Pasta e fagioli
26h
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Galaktoboureko
1 Std. 35 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.