Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Alternativní recepty
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Oysters Mignonette
5 min
Café de Paris butter
25 Min
Béarnaise sauce
20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Venison Wellington
3h 30min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min