Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Alternativní recepty
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Mushroom cappuccino
25min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min