Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Alternativní recepty
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min