
Zařízení & příslušenství
Scallops with pea purée
Příprava 15min
Celkový 25min
2 portions
Suroviny
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
667.9 kcal /
2805.3 kJ
Protein
62.6 g
Tuk
38.1 g
Sacharidy
16.1 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
18.7 g
Sodík
2644.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dinner for two
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland