Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
180
g di latticello
nebo 180 g di latte scremato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
50
g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
nebo 50 g di Fontina a pezzi (3 cm) - 80 g di mozzarella sgocciolata in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pane barese
6h 15min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza capricciosa
1sa 35 dk
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pizza al salmone
1h 15 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Pizza alla marinara
1sa 35 dk
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min