Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
TM6 TM5 TM31

Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Éclairs

  • 80 g unsalted butter, diced
  • 250 g water, cold
  • 2 pinches fine sea salt
  • 120 g plain flour
  • 3 medium eggs

Creamy Cod Roe

  • 125 g codfish roe, smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours
  • 25 g lemon juice
  • 1 garlic clove
  • 75 g rapeseed oil
  • 1 Tbsp water, hot
  • 75 g peanut oil

Horseradish Cream

  • 25 g fresh horseradish, peeled, cut in pieces
  • 2 Tbsp boiling water
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • 1 pinch caster sugar
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 200 g double cream

Serving

  • 55 g caviar, or avrugar
  • mustard cress, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
772 kJ / 185 kcal
Protein
2.8 g
Sacharidy
5.3 g
Tuk
16.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty