
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührteig
- 125 g neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten
- 320 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Kakaopulver, ungesüßt
- ½ Päckchen Backpulver
- 5 Eier (Größe M)
- 40 g Wasser
- 20 g Rum
- 280 g Zucker
-
150 - 200
g Kirschen entsteint, nach Geschmack
nebo 150 - 200 g Weichselkompott abgetropft, nach Geschmack
Topfenmasse
- 500 g Topfen, 20% Fett abgetropft
- 60 g Staubzucker
- 2 Eier
- ½ Päckchen Vanillepuddingpulver
- 2 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 201 kcal / 843 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2hod. 45min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1hod. 10min
Ribiselschnitten
1hod.
Eva's Sachertorte
1hod. 40min
Ölkuchen mit Marillen
1hod.
Bananenschnitten
3hod.
Topfentorte mit Birnen
4hod. 30min
Topfengolatschen
50min
Kardinalschnitten
3hod.
Birnen-Schoko-Kuchen
1hod. 15min
Burgenländerkipferl
1hod. 25min
Schnelle Biskuitroulade
30min