Topfengitterkuchen mit Kirschen

Topfengitterkuchen mit Kirschen

4.4 240 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
25 Stück

Suroviny

Rührteig
  • neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten
    125 g
  • Weizenmehl, glatt
    320 g
  • Kakaopulver, ungesüßt
    30 g
  • Backpulver
    ½ Päckchen
  • Eier (Größe M)
    5
  • Wasser
    40 g
  • Rum
    20 g
  • Zucker
    280 g
  • Kirschen entsteint, nach Geschmack
    150 - 200 g
    150 - 200 g Weichselkompott, entsteint, nach Geschmack
Topfenmasse
  • Topfen, 20% Fett abgetropft
    500 g
  • Staubzucker
    60 g
  • Eier
    2
  • Vanillepuddingpulver
    ½ Päckchen
  • Vanillezucker
    2 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 6 g
Kalorie 843 kJ / 201 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...