Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Päckchen gemahlene Gelatine
- 6 EL Wasser
- 800 g Milch
- 160 g Zucker
- 2 Päckchen Vanillepuddingpulver (für je 0,5 l)
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Rum (volitelně)
- 2 Packungen Blätterteig, zimmerwarm
- 1000 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 4 EL Marillenmarmelade
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Eva's Sachertorte
1h 40min
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Bananenschnitten
3h
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Kleine Charlotte
4 godz. 50 min
Nussstrudel
2 godz. 30 min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 godz. 20 min
Kardinalschnitten
3h
Topfenmäuse
1u.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 godz. 30 min
Ischler Törtchen
2 Std. 50 Min