Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillepudding
- 300 g Milch
- 30 g Zucker
- 30 g Maisstärke
- 1 Eidotter
- ½ Vanilleschote, ausgekratztes Mark
Germteig
- 60 g Zucker
- Bio-Zitronenschale, von 1 Bio-Zitrone
- 200 g Milch
- 30 g frische Germ
- Butter zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 460 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 3 TL Zimt, gemahlen
- 200 g Haselnüsse
- 100 g Butter, in Stücken
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
- 150 g Rosinen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2262 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Kärntner Kletzennudeln
27h 50 min
Topfenstrudel
2h 10min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Nussbeugerl
1h 55 min
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min
Nussstrudel
2h 30min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Mohnstrudel
2h 30min
Sonntags-Striezel
2h 15 min.