Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 EL Rosinen
- 4 EL Rum
- 100 g Zucker und 2 EL zum Karamellisieren
- 3 TL Vanillezucker
- 8 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 250 g Milch
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 3 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Butterschmalz
- 2 EL Rapsöl
- 2 EL Butter
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Kompott nach Wunsch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1933 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1h 45 min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1h 10 min
Kaiserschmarrn
35 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Schöberl
20min
Karamell-Kaiserschmarrn
1 Std.
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45 min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min