Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cukru
Kruche ciasto
- 400 g mąki pszennej
- 250 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 5 żółtek
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa serowa
- 125 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 3 jajka
- 50 g skrobi ziemniaczanej
Wierzch ciasta
- 5 białek
- 50 g wiórków kokosowych
- 450 - 500 g brzoskwiń, z puszki (1 puszka), odsączonych z zalewy, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 3476.1 kJ / 830.8 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 72.7 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 702.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15 Std.
Ciasto pleśniak
3h 15min
Sernik rosa
1h 30min
Ciasto Snikers
26 Std.
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4óra 30p
Klasyczny jabłecznik
1h 30min
Sernik królewski
4sa 35 dk
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik krakowski
4h 55min
Sero-makowiec
9u. 40min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8óra
Sernik na biszkoptowym spodzie
2u. 50min