Kompatibilní verze
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de leche
- 150 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 500 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 15 g de aceite de oliva
Relleno de espinacas
- 20 g de zumo de limón
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de zumaque
- 1 cucharadita de salsa harissa
- 1 cucharadita de baharat (ver receta básica)
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de hojas de espinaca frescas
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel
1h
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Cronuts de pistacho
Žádné hodnocení
Pan plano libanés
3h 20min
Pan árabe de comino
40 Min
Pan pita
1h 50 min
Tozzetti
1h 30 min
Panes pita
1h 50 min
Arroz Boliviano
45 min
Fatayer con queso y menta
1h 5min
Apple pie (individual)
50min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min