Kompatibilní verze
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de leche
- 150 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 500 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 15 g de aceite de oliva
Relleno de espinacas
- 20 g de zumo de limón
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de zumaque
- 1 cucharadita de salsa harissa
- 1 cucharadita de baharat (ver receta básica)
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de hojas de espinaca frescas
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Samosas vegetarianas
1h 45min
Bao buns vegetarianos
40 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Falafel
1 Std.
Pasta de curry verde
30 Min
Falafel
55 Min
Hamburguesas de lentejas en pan de remolacha
4h 30min
Hamburguesas de soja
35 Min
Croquetas vegetales
35 Min
Pan ácimo
1h 50min
Falafel de garbanzos
13 Std.