Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 357.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rápido
1h
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1h 30min
Pão irlandês
45 min
Pão integral com tomilho-limão
2h 35min
Pão de manga
1h
Pães de centeio
12h
Pães de leite
1sa 35 dk
Pão doce de pequeno-almoço
1h 30min
Pão de forma integral
2h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30 min
Brioche de abóbora
2h