Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 357.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de cenoura
1 godz. 40 min
Pão com sementes e aveia
5j 30 menit
Pão rápido
1sa
Pães de leite
1h 35min
Granola de amêndoa e coco
45 dk
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Chutney de cebola e amora
6sa 50 dk
Pão rústico de azeitona
3 Std. 15 Min
Pãezinhos enfarinhados
1 Std. 55 Min
Brioche de abóbora
2h
Pão da terra
1h 35min
Bola de azeite
2h 35min