
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
- 2 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 4 pés de tomilho
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 1400 g água (aprox.)
- 50 g chalota
- 1 - 2 pés de estragão só as folhas
- 50 g vinho branco seco
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- 200 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 698 kcal / 2926 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Frango em vinho tinto
6hod.
Rabo de boi
16hod.
Molho béarnaise
20min
Molho holandês
15min
Sopa com pernil de porco fumado
18hod. 25min
Bife com manteiga de ervas
2hod. 15min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1hod. 45min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2hod. 45min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1hod. 45min
Peito de pato com molho de laranja
2hod. 20min
Nacos de vitela no pão
6hod. 30min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1hod. 40min