Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
- 2 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 4 pés de tomilho
- 1400 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 50 g chalota
- 1 - 2 pés de estragão, só as folhas
- 50 g vinho branco seco
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- 200 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3sa 25 dk
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10 min
Rabo de boi
16h
Strogonoff
1h
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55 min
Porco agridoce com legumes
1h 20 min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2h 10 min