Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
- 2 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 4 pés de tomilho
- 1400 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 50 g chalota
- 1 - 2 pés de estragão, só as folhas
- 50 g vinho branco seco
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- 200 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Arroz agulha
35min
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15u. 20min
Porco asiático com legumes
1 Std. 20 Min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 Std. 50 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Carne guisada desfiada com massa
6 Std. 20 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min