Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Cuculli genovesi ai ceci
1 Std. 30 Min
Mini tart tatin
3 Std.
Bonèt
2 Std.
Panissa
45 Min
Cappon magro
4h 30min
Buridda alla ligure
55 Min
Bagna cauda
35 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Brandacujun
45 Min