Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandacujun
45min
Bagna cauda
35min
Pan meino (Pan de mej)
50min
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Biscotti di mais
40min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Focaccia al formaggio
55min
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min
Torcetti al burro veloci
1h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Panissa
45min