Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandolce genovese
1h 30min
Focaccia croccante
2h 10min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Focaccia al formaggio
55min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30min
Pizza mele e brie
1h 50 min.
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Brandacujun
45min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3u. 35min
Panissa
45min