Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de pimiento rojo en conserva escurrido
- 200 g de lomos de merluza frescos (sin piel ni espinas)
- 25 g de copos de avena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 clara de huevo
- 200 g de agua
- 4 hojas de acelgas solo la parte verde (sin el nervio central)
- 200 - 250 g de cubitos de hielo
- 10 g de mantequilla
- ¼ pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 15 g de vino de Jerez seco
- ½ cucharadita de mostaza a la antigua
- 1 yema de huevo
- 30 g de nata para cocinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.57 g
- Sacharidy
- 11.35 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 2.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50min
Champiñones rellenos de espinacas
40 min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45 min
Acelgas en adobillo
40 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Salmón con crema de hojas de acelga
30 min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1h
Corvina con ratatouille
45 min
Corvina a la roteña
45 min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min