Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de pimiento rojo en conserva escurrido
- 200 g de lomos de merluza frescos (sin piel ni espinas)
- 25 g de copos de avena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 clara de huevo
- 200 g de agua
- 4 hojas de acelgas solo la parte verde (sin el nervio central)
- 200 - 250 g de cubitos de hielo
- 10 g de mantequilla
- ¼ pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 15 g de vino de Jerez seco
- ½ cucharadita de mostaza a la antigua
- 1 yema de huevo
- 30 g de nata para cocinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.57 g
- Sacharidy
- 11.35 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 2.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Corvina con ratatouille
45 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 min
Acelgas en adobillo
40 Min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1 Std. 40 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min